vbemohxw

• このトピックは空です。
1件の投稿を表示中 - 1,861 - 1,861件目 (全1,861件中)
  • 投稿者
    投稿
  • #162211 返信
    wyplacalne_urSl
    ゲスト

Gram tu od jakichs trzech miesiecy i szczerze mowiac glownie przez wyplaty. Przedtem latalem po roznych stronach, gdzie kasa potrafila wisiec po tydzien. Tu pierwsza wyplata zszedl mi w niecale 6 godzin na Skrilla, drugi mniej wiecej tak samo.

Gier jest sporo — cos kolo 3000 pozycji, przewaznie Pragmatic Play, NetEnt, Play’n GO. Osobiscie gram w Book of Dead i Gates of Olympus, ale wpadlem ostatnio na tytuly od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution — stoly po polsku owszem sa, ale wieczorami zapchane, Crazy Time zawsze pelne.

Bonus powitalny to 100% do 2000 zl plus 100 spinow, wager x35 — normalka jak wszedzie. Darmowki dostajesz po 20 dziennie, co mnie lekko wkurzalo. Jakis no deposit tez sie trafil, ale grosze. Porownywalem sobie warunki z lista na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]wyplacalne kasyna internetowe forum[/url] zanim cokolwiek wplacilem — sporo mi to ulatwilo.

Zapis zajela 3 minuty, najmniej wplacisz 40 zl. BLIK jest i dziala, karty, portfele, no i Bitcoin dla chetnych. Pod tym wzgledem niezle jak na to, co dostepne jest w Polsce.

Czepiam sie? Czat w nocy odpowiada wolno, zanim zlapiesz czlowieka, gadasz z botem. Weryfikacja dokumentow zajela dobe — znosnie, tylko zrob to od razu, nie przy wyplacie. Dzialaja na licencji Curacao, wiec nie oczekuj MGA. Aplikacji brak, ale strona z telefonu chodzi normalnie.

1件の投稿を表示中 - 1,861 - 1,861件目 (全1,861件中)
返信先: vbemohxwで#116789に返信
あなたの情報:

目次